Paholaisen puuro ja kiisseli
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 15,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
| 20,000 l | Kevytmaito |
| 6,000 l | spelttihelmi, Birkkala |
| 0,050 kg | Suola |
| Puuro: | |
| Kuumenna maito. Lisää spelttihelmet. Hauduta puuroa noin 40-50 minuuttia. | |
| Mausta puuro suolalla. | |
| Kiisseli: | |
| 8,000 l | Vesi |
| 0,060 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
| 5,000 l | Appelsiinituoremehu |
| 2,700 kg | IsoMitta Mangokiisseli/ -keittoainekset |
| Kiisseli | |
| Kaada kaikki (kylmät) nesteet astiaan ja sekoita joukkoon IsoMitta Mangokiisseli/ -keittoainekset. Anna kiisseli teketyä kylmässä n. 15-20 min. | |
