Suklaalla kuorrutettu raikas hedelmäkakku

Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 80 g
Määrä: 0,96 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
Pohja:
0,150 kg Gluteeniton suklaakeksi
0,030 kg Kookoshiutale
0,080 l Sulatettu margariini, laktoositon
Täyte:
Hienonna keksit muruiksi ja lisää sulatettu margariini hieman jäähtyneenä keksinmurujen ja kookoshiutaleiden joukkoon.
Levitä keksimurumassa leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan tasaiseksi kerrokseksi.
0,200 kg Jogurtti, maustamaton
0,200 l Kuohukerma, laktoositon
0,150 kg IsoMitta Tropiikinvaahtoainekset
Yhdistä jogurtti, kuohukerma ja IsoMitta Tropiikinvaahto -ainekset.
Vaahdota vaahdoksi 10 - 15 minuuttia.
0,180 kg Appelsiini
Kuutioi tai hienonna appelsiini ja sekoita vaahtoon.
Kumoa vaahtomassa vuokaan ja tasoita pinta.
Anna hyytyä kylmässä vähintään 2 tuntia tai yön yli ennen tarjoamista.
0,221 kg Tumma suklaa
0,147 l Vispikerma, laktoositon
Valmista suklaa kuorrute ja koristele kakun reunat valuvalla suklaakuorrutteella.
Koriste kakku muuten runsaasti mm. pilkotuilla tuoreilla hedelmillä, marjoilla ja marengilla.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »