 
                    Suklaamoussekakku
                        Annoksia: 16 kpl
                        Annoskoko: 190 g
                        Määrä: 3,04 kg
                    
                                    L
                                    Laktoositon
                                        (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
                                
                            
                        | 2,000 kpl | Kakkupohja, suklaa | 
| Leikkaa kakkupohjat rengasmuotin kokoisiksi. Aseta muovinauha kakkumuotin sisäreunalle ja laita 1 kpl kakkupohja pohjaksi. | |
| 0,228 kg | IsoMitta Suklaamousseainekset | 
| 0,200 l | Maitojuoma laktoositon kevyt | 
| 0,200 l | Vispikerma, laktoositon | 
| 0,050 kg | Lakritsisiirappi | 
| 0,100 kg | Tummasuklaa | 
| Sekoita IsoMitta Suklaamousse-ainekset kylmään kerma-maitoseokseen ja vatkaa voimakkaasti noin 10 minuuttia kunnes seos on ilmavaa. Lisää massaan lakritsisiirappi ja raasta sekaan tummasuklaata. Kaada moussemassa kakkupohjan päälle, lisää toinen kakkupohja ja päällimmäiseksi vielä moussemassakerros. | |
| 5,000 kpl | Liivatelehti | 
| Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen, noin 10 min. Nosta sen jälkeen paperin päälle kuivumaan hetkeksi. | |
| 0,087 kg | IsoMitta Mangokiisseli/ -keittoainekset | 
| 0,230 l | Vesi | 
| 0,230 l | Mangosose, makeuttamaton | 
| Sekoita IsoMitta Mangokiisseliainekset ja mangosose kuumaan veteen, lisää myös liivate ja sekoita varovasti kunnes kiille on sileä. Anna jäähtyä 30˚C ja kaada ohut kerros kakun päälle. Laita kylmään asettumaan. Koristele jäähtynyt valmis kakku lakritsimurulla ja lakritsisiirapilla. * Mangososeen voi myös korvata passionsoseella | |
 
                 
            