Suklaamoussekakku

Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 190 g
Määrä: 3,04 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
2,000 kpl Kakkupohja, suklaa
Leikkaa kakkupohjat rengasmuotin kokoisiksi. Aseta muovinauha kakkumuotin sisäreunalle ja laita 1 kpl kakkupohja pohjaksi.
0,228 kg IsoMitta Suklaamousseainekset
0,200 l Maitojuoma laktoositon kevyt
0,200 l Vispikerma, laktoositon
0,050 kg Lakritsisiirappi
0,100 kg Tummasuklaa
Sekoita IsoMitta Suklaamousse-ainekset kylmään kerma-maitoseokseen ja vatkaa voimakkaasti noin 10 minuuttia kunnes seos on ilmavaa. Lisää massaan lakritsisiirappi ja raasta sekaan tummasuklaata. Kaada moussemassa kakkupohjan päälle, lisää toinen kakkupohja ja päällimmäiseksi vielä moussemassakerros.
5,000 kpl Liivatelehti
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen, noin 10 min. Nosta sen jälkeen paperin päälle kuivumaan hetkeksi.
0,087 kg IsoMitta Mangokiisseli/ -keittoainekset
0,230 l Vesi
0,230 l Mangosose, makeuttamaton
Sekoita IsoMitta Mangokiisseliainekset ja mangosose kuumaan veteen, lisää myös liivate ja sekoita varovasti kunnes kiille on sileä. Anna jäähtyä 30˚C ja kaada ohut kerros kakun päälle. Laita kylmään asettumaan. Koristele jäähtynyt valmis kakku lakritsimurulla ja lakritsisiirapilla. * Mangososeen voi myös korvata passionsoseella
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »