Suklaamousseterriini

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 70 g
Määrä: 1,4 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,710 kg Sokerikakkulevy
0,010 kg Liivatelehti
Täyte 1:
0,176 kg IsoMitta Suklaamousseainekset
0,050 l Vispikerma, laktoositon
Vaahdota IsoMitta Suklaamousseainekset ja kylmä täysmaitojuoma ilmavaksi vaahdoksi. Kuumenna kerma ja lisää liotetut ja kuivaksi puritellut liivatteet kuumaan kermaan. Sekoita niin että liivatteet sulavat. Anna jäähtyä hetki ja kaada liivate moussen sekaan. Sekoita varovasti nostelemalla liivate ja mousse tasaiseksi massaksi.
Täyte 2:
0,200 l Vispikerma, laktoositon
0,004 kg Vaniljasokeri, aito
Vuoraa terriinivuoan reunat sokerikakulla. Mikäli tarjoat terriinin saman päivänä kostuta sokerikakkua esim. likööri-sokerivesi seoksella. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Laita erikseen 10g suklaamoussea varten ja 3g Vaniljavanukasta varten.
0,003 kg Liivatelehti
Vaahdota vispikerma ja mausta vaniljasokerilla. Kuumenna kerma ja lisää sinne liotellut ja kuivaksi puristellut liivatelehdet. Sekoita niin että liivatteet sulavat. Anna jäähtyä hetki ja kaada liivate vaahdon sekaan. Sekoita varovasti nostelemalla liivate ja vaahto tasaiseksi massaksi.
Pursota puolet Suklaamoussesta täytteeksi sokerikakulla vuorattuunterriinivuokaan. Tee raita kermavanukkaasta moussen keskelle, pursota loput Suklaamoussesta päälle. Tasoita pinta ja laita terriini pakkaseen kohmettumaan 1-2h . Tarjoile kuuman suklaakastikkeen ja jäisten vadelmien kanssa.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »