Suklaamuffinsit
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 70 g
Määrä: 1,4 kg
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
| Perustaikina | |
| 0,140 kg | Kananmuna |
| 0,120 kg | IsoMitta Suklaamousseainekset |
| 0,200 kg | Sokeri |
| Vaahdota munat, sokeri ja suklaamousseaines yhdessä. | |
| 0,350 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
| 0,170 l | Sulatettu margariini, laktoositon |
| Lisää sulatettu margariini ja IsoMitta Keittiö joukkoon, sekoita hyvin. | |
| 0,150 kg | Tumma suklaa |
| 0,014 kg | Leivinjauhe |
| 0,400 kg | Vehnäjauho |
| Sekoita rouhittu suklaa kuiviinaineisiin ja lisää joukkoon, älä vaivaa. | |
| Pursota massaa paperisiin 1 dl muffinsivuokiin, täytä vuoista 2/3. | |
| Paista kiertoilmauunissa (puolipuhalluksella) 180ºC noin 15 - 20 minuuttia. | |
| Muista myös erilaiset pintakuorrutteet, kuten tomusokeri, kinuski, suklaa, pähkinät jne. | |
