Sysksyinen Borsch vuoka

Annoksia: 18 kpl
Annoskoko: 290 g
Määrä: 5,22 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

0,100 l Rypsiöljy
1,000 kg Valkokaali
1,000 kg Punajuurisuikale, pakaste
0,015 kg Valkosipuli, rouhittu, pakaste
Freesaa öljyssä valkokaali- ja punajuurisuikaleet. Lisää lopussa joukkoon myös valkosipuli.
1,000 kg IsoMitta Kasvis-soijarisottoaines
Annostele freesatut vihannekset pakkeihin. Lisää joukkoon IsoMitta Kasvis-soija risotto -ainekset ja sekoittele.
2,000 l Vesi
0,100 l Touch of Taste Kasvisfondi
Lisää vesi ja Touch of Taste Kasvisfondi, sekoita.
Kypsennä uunissa 160 astetta, 20% kosteus noin 30-35min. Anna vetäytyä 5-10 min ennen tarjoilua.
0,360 kg Créme fraiche, laktoositon
Tarjoa vuoan kanssa nokare ranskan kermaa.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »