Täyteläinen porokeitto
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 6,0 kg
| 0,550 kg | IsoMitta Juustokeittoainekset |
| 4,821 l | Vesi |
| Sekoita Juustokeittoainekset puoleen vesimäärästä ja kiehauta loppuosa vedestä erikseen. Lisää suurus kiehuvaan veteen. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia. | |
| 0,429 kg | Parsakaali, pakaste |
| 0,161 kg | Herkkusieniviipale |
| 0,214 kg | Poronliha, savustettu |
| Paloittele parsakaali pieniksi nupuiksi ja kuutioi savuporo ja valuta herkkusieniviipaleet. | |
| Lisää keittopohjaan ja kypsennä. | |
| 0,161 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
| Lisää lopuksi Juustocreme ja kuumenna keitto tarjoilulämpötilaan. | |
