Täyteläinen porokeitto

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 6,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

0,550 kg IsoMitta Juustokeittoainekset
4,821 l Vesi
Sekoita Juustokeittoainekset puoleen vesimäärästä ja kiehauta loppuosa vedestä erikseen. Lisää suurus kiehuvaan veteen. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.
0,429 kg Parsakaali, pakaste
0,161 kg Herkkusieniviipale
0,214 kg Poronliha, savustettu
Paloittele parsakaali pieniksi nupuiksi ja kuutioi savuporo ja valuta herkkusieniviipaleet.
Lisää keittopohjaan ja kypsennä.
0,161 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
Lisää lopuksi Juustocreme ja kuumenna keitto tarjoilulämpötilaan.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »