Täytettyä joululohta

Annoksia: 6 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 1,2 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,100 kg Kirjolohifilee, tuore tai pakaste
Tee lohifileestä tasku:
Leikkaa lohifileeseen pituussuunnassa oleva viilto. Älä leikkaa niin syvää viiltoa, että lohifilee leikkautuu puolikkaiksi.
Laita veitsi viiltoon ja leikkaa fileen sivu pitkittäin auki ikäänkuin taskuksi. Tee sama fileen toiselle sivulle.
Täyte:
0,220 kg Tuorejuusto, maustamaton laktoositon
0,002 kg Rakuuna
0,001 kg Timjami
0,001 kg Basilika, kuivattu
0,001 kg Mustapippuri, jauhettu
0,022 l Sitruunamehu, makeuttamaton
Sekoita täytteen ainekset.
Täytä fileeseen leikattu tasku täytteellä ja sulje filee hammastikuilla.
0,011 l Touch of Taste Hummerifondi
0,002 kg Suola
0,002 kg Valkopippuri, rouhittu
Laita lohifilee GN-vuokaan ja mausta Hummerifondilla, suolalla ja valkopippurilla.
Paista uunissa 175°C:n lämpötilassa noin 20 minuuttia.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »