Täytetyt munakoisot
Annoksia: 4 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 1,4 kg
| 0,025 kg | IsoMitta Metsäsienikastikeainekset |
| 0,070 l | Vesi |
| 0,130 l | Kevytmaito, vähälaktoosinen |
| 0,010 kg | Margariini 60 %, laktoositon |
| Valmista kastike pakkauksen ohjeen mukaan. | |
| 0,800 kg | Munakoiso |
| Huuhtele ja halkaise munakoisot. Koverra sisus pois ja säästä se täytettä varten. | |
| 0,125 kg | Porkkana |
| 0,075 kg | Purjosipuli |
| 0,050 kg | Palsternakka |
| 0,010 l | Ruokaöljy |
| Suikaloi juurekset ja purjosipuli. Freesaa vihannekset öljyssä. | |
| 0,050 kg | Kasvisliemiainekset |
| 0,050 kg | Tuorejuusto, valkosipuli |
| 0,001 kg | Rakuuna |
| Yhdistä munakoison sisus, freesatut vihannekset ja IsoMitta metsäsienikastike. Lisää kasvisliemijauhetta. Mausta täyte tuorejuustolla ja rakuunalla. | |
| 0,050 kg | Emmental, raaste |
| Täytä munakoison puolikkaat. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 165°C:n lämpötilassa 30 minuuttia. | |
