Toffee-suklaakakku

Annoksia: 18 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,8 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
Mantelicrumble
0,080 kg Gluteeniton jauhoseos
0,070 kg Mantelirouhe
0,050 kg Voi, laktoositon
0,002 kg Sormisuola, hiutale
0,030 kg Sokeri
0,030 kg Fariinisokeri
Sekoita ainekset lapavatkaimella, yleiskoneessa hiekkamaiseksi muruksi. Paahda uunissa 160°C noin 15min ja jäähdytä.
Suklaapohja
0,260 kg Gluteeniton jauhoseos
0,008 kg Ruokasooda
0,003 kg Suola
0,005 kg Vaniljasokeri, aito
0,300 kg Sokeri
0,100 kg Tumma kaakaojauhe
0,180 kg Laktoositon täysmaitojuoma
0,090 kg Kananmuna
0,055 kg Rypsiöljy
0,180 kg Kahvi, kuuma
Yhdistä kuivat aineet keskenään. Yhdistä maito, kananmuna ja öljy keskenään. Sekoita molemmat seokset sekä kahvi tasaiseksi massaksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun 1/1 GN –vuokaan. Ripottele pinnalle mantelicrumble. Paista 175°C 15-20min. Tarkista kypsyys tikulla. Jäähdytä hyvin.
Toffeetäyte
0,004 kg Liivatelehti
0,122 kg IsoMitta Toffeemousseainekset
0,225 kg Laktoositon täysmaitojuoma
Liota liivatelehteä kylmässä vedessä 5-10min. Vaahdota moussejauhe sekä maito 10min. Kuumenna tilkka vettä ja sulata kuivaksi puristetut liivatelehdet veden joukkoon. Kaada kokoajan sekoittaen massan sekaan. Leikkaa kakkupohja puoliksi. Laita toffeetäyte toisen puolen paistopinnan päälle (crumblen päälle), tasoita lastalla ja käännä toinen pohjan puolikas päälle. Molemmat crumble-pinnat ovat siis moussea vasten. Anna hyytyä ja tekeytyä seuraavaan päivään.
Suklaakiille
Diamond Glaze, All' round aito Suklaa (Finnbakels)
Lämmitä noin 40°C ja kaada sekä levitä lastalla tasaisesti leivoksen pinnalle. Anna jähmettyä. Leikkaa leivoksen reunat suoriksi ja sitten 18 palaan. Puhdista leikkuuveitsi kuumassa vedessä ja kuivaa se jokaisen leikkuukerran jälkeen. Näin saat siistin leikkausjäljen.
Koristeluun
0,080 kg Bong Moussepohja-ainekset
0,080 kg Laktoositon täysmaitojuoma
0,010 kg Vaniljasokeri, aito
Vaahdota moussea 10min ja pursota jokaisen palan päälle noin 8g. Viimeistele suklaakoristeilla.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »