Tomaattinen perunahippu-kinkkuvuoka

Annoksia: 13 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 3,9 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,070 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
0,070 kg IsoMitta tomaattinen kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja
1,400 l Vesi
Ripottele kylmäsuurustuvat kastike-/keittipohja -ainekset kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia.
0,500 kg Juustocreme, laktoositon
0,025 kg Bong Lihaliemiainekset, 0,5 %
Mustapippuri, rouhittu
Lisää pohjaan juustocreme, liemijauhe ja pippuri. Sekoita hyvin.
0,400 kg Kinkkusuikale
0,200 kg Aurinkokuivattu tomaattisuikale, valutettu
0,400 kg Vihannessekoitus, pakaste
Lisää joukkoon jäinen vihannes, valutettu tomaattisuikale sekä kinkkusuikale. Sekoita hyvin.
1,000 kg Perunahippu
Sekoita joukkoon jäinen perunahippu. Laita massa GN-pakkiin. Paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, 40 % höyryä noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »