Tomaattinen perunanuudeli-jauhelihavuoka

Annoksia: 14 kpl
Annoskoko: 311 g
Määrä: 4,354 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,060 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
0,080 kg IsoMitta tomaattinen kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja
1,400 l Vesi
Ripottele kylmäsuurusteiset kastike-/keittopohja -ainekset kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia.
0,600 l Ruokakerma, laktoositon 15 %
0,025 kg Bong Lihaliemiainekset, 0,5 %
Paprika, jauhettu
Mustapippuri, rouhittu
Herbes de Provence-yrttiseos, suolaton
Lisää pohjaan ruokakerma, liemijauhe ja mausteet. Sekoita hyvin.
0,200 kg Aurinkokuivattu tomaattisuikale, valutettu
0,400 kg Vihannessekoitus, pakaste
0,600 kg Jauheliha kypsä, pakaste
Sekoita massaan tomaattisuikale, jäiset vihannekset ja kypsä jauheliha.
1,000 kg perunanuudeli
0,250 kg Juustoraasteseos, laktoositon
Sekoita joukkoon jäinen perunanuudeli. Laita massa GN-pakkiin. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, kosteutta 40 % noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »