Tonnikala-cheddar-makaronilaatikkoa Länsimäki

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 28,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
7,000 kpl SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429
Suihkuta pieni tilkka vettä GN- vuoan pohjalle, jotta SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi pysyy vuoassa paikoillaan.
3,640 kg Tonnikala, vedessä
4,200 kg Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta
1,400 kg Sipulikuutio, pakaste
Mittaa makaroni, tonnikala ja sipuli vuokaan, sekoita.
0,980 kg IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset
2,240 l Vesi
Sekoita kastike/keittopohja-aines kuudesosaan kastikkeen vesimäärästä.
Tämä seos lisätään pataan viimeisenä.
0,140 kg Bong Kalaliemiainekset, 0,5 %
0,406 kg Tacomauste
0,084 kg Sokeri
1,960 kg Cheddar-sulatejuustovalmiste
1,260 l Vesi
Lisää pataan pieni tilkka vettä sekä Bong Kalaliemi -ainekset, 0,5 %, sokeri ja tacomausteseos. Kiehauta, jotta mausteista alkaa irtoamaan makua ja liemijauhe ja sokeri sulaa. Lopeta keittäminen ja anna sekoittajan pyöriä, lisää cheddarsulatejuusto.
7,560 kg Arla Ruokakerma 15% 27783
8,960 l Vesi
Kun juusto on liuennut vesimausteseokseen, lisää Arla Ruokakerma 15% ja vesi, sekä aikaisemmin
sekoittamasi vesi-kastikeainesseos.
1,000 kg Arla Pro Cheddar raaste 1kg 52914
Ripottele juustoraaste vuoan päälle.
Paista: Yhdistelmäpaisto 160 asteessa 10 min, kosteus 30 %. Yhdistelmäpaisto 20 min kosteus 0 %. Lähteviä vuokia paistetaan 10 min vähemmän.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »