Tropiikinvaahto, passionhedelmä kinuskia ja marinoitua hunajamelonia
Annoksia: 11 kpl
Annoskoko: 110 g
Määrä: 1,21 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| Tropiikinvaahto | |
| 0,173 kg | IsoMitta Tropiikinvaahtoainekset |
| 0,300 kg | Kauramaito |
| 0,030 kg | Sitruunamehu, makeuttamaton |
| Sekoita ainekset keskenään ja vaahdota 10 minuuttia yleiskoneessa. Siirrä pursotin pussiin. | |
| Passionkinuski | |
| 0,085 kg | Sokeri |
| 0,070 kg | Kaurakerma |
| 0,070 kg | Passionmehu |
| 0,001 kg | Sormisuola, hiutale |
| Paahda sokeri kattilassa kauniin ruskeaksi ja lisää toisessa kattilassa kiehautettu kerma 3 osassa. Viimeistele passionmehulla ja suolalla. Kaada muotteihin ja jäädytä | |
| Täytä lasit asittain tropiikinvaahdolla ja paina sisään jäädytetty kinuski. Täytä loppuun ja kopauta mahdollisimman tasaiseksi. Anna asettua kaapissa noin 30 minuuttia | |
| Mangokiille | |
| 0,200 kg | Mangomehu, sokeroimaton |
| 0,030 kg | Sokeri |
| 0,002 kg | Agar agar |
| Lämmitä kattilassa mangomehu ja sokeri noin 40 asteiseksi ja lisää agar. Kiehauta ja anna hetki jäähtyä. Kaada laseihin vaahdon päälle ja anna asettua | |
| Kompressoitu hunajameloni | |
| 0,500 kpl | Hunajameloni |
| 0,050 kg | Sokeri |
| 0,050 kg | Vesi |
| Kiehauta sokeri ja vesi kattilassa, anna jäähtyä. Kuori meloni ja muotoile siitä palloraudalla palloja. Laita pallot vakuumipussiin liemen kanssa ja vakumoi. Siivilöi ja kuivaa ennen lasiin asettelua | |
| Marinoitu omena | |
| 1,000 kpl | Omena, hapokas Granny Smith |
| Kuori omena ja poista sisus. Leikkaa omenasta kaunista kuutiota ja marinoi melonin liemen kanssa | |
| Vanilla Crumble | |
| 0,050 kg | Margariini 80 %, laktoositon |
| 0,050 kg | Sokeri |
| 0,050 kg | Gluteeniton jauhoseos |
| 0,001 kg | Vanilla uute |
| Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja levitä pellille. Paista 160 asteisessa uunissa kunnes kauniin ruskeaa. Jäähdytä ja murusta | |
