Tropiikinvaahto, passionhedelmä kinuskia ja marinoitua hunajamelonia

Annoksia: 11 kpl
Annoskoko: 110 g
Määrä: 1,21 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
Tropiikinvaahto
0,173 kg IsoMitta Tropiikinvaahtoainekset
0,300 kg Kauramaito
0,030 kg Sitruunamehu, makeuttamaton
Sekoita ainekset keskenään ja vaahdota 10 minuuttia yleiskoneessa. Siirrä pursotin pussiin.
Passionkinuski
0,085 kg Sokeri
0,070 kg Kaurakerma
0,070 kg Passionmehu
0,001 kg Sormisuola, hiutale
Paahda sokeri kattilassa kauniin ruskeaksi ja lisää toisessa kattilassa kiehautettu kerma 3 osassa. Viimeistele passionmehulla ja suolalla. Kaada muotteihin ja jäädytä
Täytä lasit asittain tropiikinvaahdolla ja paina sisään jäädytetty kinuski. Täytä loppuun ja kopauta mahdollisimman tasaiseksi. Anna asettua kaapissa noin 30 minuuttia
Mangokiille
0,200 kg Mangomehu, sokeroimaton
0,030 kg Sokeri
0,002 kg Agar agar
Lämmitä kattilassa mangomehu ja sokeri noin 40 asteiseksi ja lisää agar. Kiehauta ja anna hetki jäähtyä. Kaada laseihin vaahdon päälle ja anna asettua
Kompressoitu hunajameloni
0,500 kpl Hunajameloni
0,050 kg Sokeri
0,050 kg Vesi
Kiehauta sokeri ja vesi kattilassa, anna jäähtyä. Kuori meloni ja muotoile siitä palloraudalla palloja. Laita pallot vakuumipussiin liemen kanssa ja vakumoi. Siivilöi ja kuivaa ennen lasiin asettelua
Marinoitu omena
1,000 kpl Omena, hapokas Granny Smith
Kuori omena ja poista sisus. Leikkaa omenasta kaunista kuutiota ja marinoi melonin liemen kanssa
Vanilla Crumble
0,050 kg Margariini 80 %, laktoositon
0,050 kg Sokeri
0,050 kg Gluteeniton jauhoseos
0,001 kg Vanilla uute
Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja levitä pellille. Paista 160 asteisessa uunissa kunnes kauniin ruskeaa. Jäähdytä ja murusta
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »