Unkarilainen Gulassikeitto
                        Annoksia: 10 kpl
                        Annoskoko: 350 g
                        Määrä: 3,5 kg
                    
                                    L
                                    Laktoositon
                                        (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
                                
                            
                                
                                    S
                                    Soijaton
                                        (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
                                
                            
                                
                                    K
                                    Kananmunaton
                                        (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
                                
                            
                                
                                    G
                                    Gluteeniton
                                        (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
                                
                            
                        | 0,226 kg | Sipuli | 
| 0,045 kg | Voi, laktoositon | 
| 0,340 kg | Peruna, kiinteä | 
| 2,265 l | Vesi | 
| 0,034 kg | Bong Lihaliemiainekset, 0,5 % | 
| 0,017 kg | Valkosipuli | 
| 0,057 kg | Tomaattipyre | 
| Kuullota kuutioitu sipuli ja valkosipuli voissa. | |
| Lisää kuutioidut perunat, vesi, liemiaines ja tomaattipyree. | |
| Keitä kunnes perunat ovat pehmenneet. | |
| 0,040 kg | Paprika, jauhettu | 
| 0,004 kg | Meirami | 
| 0,040 kg | Valkosipuliyrttiöljy | 
| 0,003 kg | Oregano | 
| 0,001 kg | Mustapippuri, rouhittu | 
| 0,001 kg | Tabasco | 
| 0,001 kg | Paprika, jauhettu | 
| 0,006 kg | Suola | 
| 0,566 kg | naudan lihakuutio, sous vide | 
| Lisää mausteet ja liha. Anna kiehahtaa. | |
| 4,000 l | Vesi | 
| 0,435 kg | Soup du jour Hungarian Goulash -keittoainekset | 
| 0,170 kg | Paprika, punainen | 
| 0,283 kg | Smetana, vähälaktoosinen | 
| Lisää smetana ja kuutioitu paprika. | |
| Anna Kiehahtaa ja vetäytyä sitten n. 10 min. | |
| Halutessasi ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa. | |
            