Unkarilainen Gulassikeitto

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,226 kg Sipuli
0,045 kg Voi, laktoositon
0,340 kg Peruna, kiinteä
2,265 l Vesi
0,034 kg Bong Lihaliemiainekset, 0,5 %
0,017 kg Valkosipuli
0,057 kg Tomaattipyre
Kuullota kuutioitu sipuli ja valkosipuli voissa.
Lisää kuutioidut perunat, vesi, liemiaines ja tomaattipyree.
Keitä kunnes perunat ovat pehmenneet.
0,040 kg Paprika, jauhettu
0,004 kg Meirami
0,040 kg Valkosipuliyrttiöljy
0,003 kg Oregano
0,001 kg Mustapippuri, rouhittu
0,001 kg Tabasco
0,001 kg Paprika, jauhettu
0,006 kg Suola
0,566 kg naudan lihakuutio, sous vide
Lisää mausteet ja liha. Anna kiehahtaa.
4,000 l Vesi
0,435 kg Soup du jour Hungarian Goulash -keittoainekset
0,170 kg Paprika, punainen
0,283 kg Smetana, vähälaktoosinen
Lisää smetana ja kuutioitu paprika.
Anna Kiehahtaa ja vetäytyä sitten n. 10 min.
Halutessasi ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »