Myrsky-yön makkara
Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 160 g
Määrä: 2,56 kg
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
| 1,500 kg | Lenkkimakkara |
| 0,300 kg | Sinappirelish |
| 0,050 kg | Paahdettusipuli |
| Leikkaa makkarat annospaloiksi ja asettele voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan. | |
| Sekoita sinappirelish ja sipuli keskenään. Levitä massa tasaisesti makkapalojen päälle. | |
| 0,050 kg | Tomaattipyre |
| 0,400 l | Vesi |
| 0,200 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
| 0,100 kg | Bong Café de Paris -kastike |
| Freesaa tomaattipyre kevyesti padassa. | |
| Sekoita Cafe de Paris- kastikeaines veteen ja lisää se ja IsoMitta Keittiö- kasvirasvasekoite sen jälkeen pataan ja sekoita tasaiseksi. | |
| Kaada seos makkaroiden ja vihannesten päälle. | |
| Paista uunimakkara-vuokaa uunissa kuivapaistolla n.18min 170asteessa. | |
