Myrsky-yön makkara

Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 160 g
Määrä: 2,56 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
1,500 kg Lenkkimakkara
0,300 kg Sinappirelish
0,050 kg Paahdettusipuli
Leikkaa makkarat annospaloiksi ja asettele voideltuun 1/1 65mm GN-vuokaan.
Sekoita sinappirelish ja sipuli keskenään. Levitä massa tasaisesti makkapalojen päälle.
0,050 kg Tomaattipyre
0,400 l Vesi
0,200 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,100 kg Bong Café de Paris -kastike
Freesaa tomaattipyre kevyesti padassa.
Sekoita Cafe de Paris- kastikeaines veteen ja lisää se ja IsoMitta Keittiö- kasvirasvasekoite sen jälkeen pataan ja sekoita tasaiseksi.
Kaada seos makkaroiden ja vihannesten päälle.
Paista uunimakkara-vuokaa uunissa kuivapaistolla n.18min 170asteessa.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »