Vadelma-juustokakku

Annoksia: 14 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,4 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
0,006 kg Liivatelehti
0,200 kg Digestive
0,075 kg Margariini 60 %, laktoositon
Laita täytteen liivatelehdet turpoamaan kylmään veteen.
Hienonna keksit ja sekoita joukkoon sulatettu margariini. Taputtele seos tasaisesti leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.
0,200 kg IsoMitta Vadelma-vaniljamousseainekset
0,450 l Maitojuoma laktoositon kevyt
0,300 kg Tuorejuusto, maustamaton laktoositon
Mittaa yleiskoneen kulhoon IsoMitta Vadelma-Vaniljamousse -ainekset, maito ja tuorejuusto. Vaahdota tasaiseksi vaahdoksi n. 5 minuutin ajan.
Täyte 1:
Sulata kylmässä vedessä turvotetut liivatelehdet tilkkaan kuumaa vettä. Lisää hieman jäähtynyt liivateliemi vaahtoon hyvin sekoittaen. Kaada vaahto tasaisesti vuokaan ja vie kylmään vähintään puoleksi tunniksi.
Kiille:
0,100 l Vesi
0,040 kg IsoMitta Vadelmakiisseli/ -keittoainekset
0,100 kg Vadelma, pakaste
Laita kiilteen liivatelehdet turpoamaan kylmään veteen. Mittaa vesi, IsoMitta Vadelmakiisseli/ -keittoainekset ja vadelmat mixeriin tai tehosekoittimeen. Soseuta tasaiseksi.
0,006 kg Liivatelehti
Sulata kylmässä vedessä turvotetut liivatelehdet tilkkaan kuumaa vettä. Lisää hieman jäähtynyt liivateliemi vadelmasoseeseen hyvin sekoittaen.
Vie vielä hetkeksi kylmään hyytymään.
Kun teet kakun 2,5-kertaisena, saat 1/1 GN-vuokaan mahtuvan kakun.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »