Valkosuklaamousse ja mantelicrumble

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 148 g
Määrä: 1,48 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
0,050 kg Ruokokidesokeri
Mantelicrumble: Leikkaa voi kuutioksi ja laita pakkaseen. Sekoita kuivat aineet keskenään yleiskoneella. Lisää jäätynyt voi pikkuhiljaa kuivien aineiden sekaan, kunnes seos on hiekkamaista. Kaada paperilla vuoratulle pelille. Paista 15 minuuttia 160 c asteessa uunissa.
0,206 kg IsoMitta Valkosuklaamousseainekset
0,165 l Maitojuoma laktoositon kevyt
0,165 l Vispikerma, laktoositon
0,100 kg Valkosuklaa
Valkosuklaamousse: Sekoita IsoMitta Valkosuklaamousse -ainekset kylmään kerma-maitoon ja vatkaa voimakkaasti noin 10 minuuttia, kunnes seos on ilmavaa. Lisää massaan raastettu valkosuklaa. Kaada mousse annoskokoiseen silikonimuottiin ja pakasta.
0,100 kg IsoMitta Lakritsamousseaines
0,100 l Maitojuoma laktoositon kevyt
0,100 kg Lakritsisiirappi
0,100 kg Maitorahka, laktoositon
Lakritsimousse: Kaada IsoMitta Lakritsamousse -ainekset kulhoon, lisää maito ja vatkaa voimakkaasti n. 10 min. Lisää lakritsisiirappi ja rahka, sekoita tasaiseksi. Laita mousse pursotinpussiin ja jätä pöydälle odottamaan esillelaittoa.
0,080 kg IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset
0,200 l Vesi
0,120 kg Sitruunapyre
4,000 kpl Liivate
Sekoita IsoMitta Sirtuunakiisseliainekset ja sitruunapyre kuumaan veteen, lisää myös liivate ja sekoita varovasti kunnes kiille on sileä. Anna jäähtyä 30˚C ja kaada ohut kerros jäätyneiden valkosuklaa-annosten päälle. Laita kylmään asettumaan.
Kokoa annos lautaselle ja koristele.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »