Vihannesgratiini

Annoksia: 13 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 2,6 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,600 kg Parsakaali
1,000 kg Kukkakaali
0,010 kg Santa Maria Wasabi sesame mausteseos
Kypsennä parsa- ja kukkakaalinuppuja höyryssä uunissa noin kymmenen minuuttia. Ripottele pintaan mausteseos.
1,000 l Vesi
0,120 kg IsoMitta Juustokastike-/keittopohja-ainekset
0,050 kg Juustoraasteseos, laktoositon
0,150 kg Sulatejuusto, maustamaton
Suola
0,001 kg Muskottipähkinä, jauhettu
Kuumenna vesi ja lisää IsoMitta Juusto kastike-/keittopohja-ainekset, anna kiehahtaa pari minuuttia.
Lisää joukkoon sulatejuusto, suola ja muskotti. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi.
Levitä kastike vihannesten päälle ja ripottele pintaan juustoraaste. Gratinoi uunissa 200 °C:ssa n. 10-15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »