Vihannestarhan viettelys
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 30,0 kg
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 9,000 l | Vesi |
| 2,600 kg | IsoMitta Bearnaise-kastike -ainekset |
| 1,500 kg | Margariini 60 %, laktoositon |
| 0,750 kg | Kananmuna |
| 0,200 l | Touch of Taste Kasvisfondi |
| Valmista IsoMitta Bearnaise-kastike pakkauksen ohjeen mukaan, sekoita joukkoon kananmunat ja mausta Touch of Taste Kasvisfondilla. | |
| 7,500 kg | Kukkakaali |
| 6,000 kg | Kesäkurpitsa |
| 3,750 kg | Paprika, punainen |
| 2,000 kg | Sipuli |
| 0,025 kg | Yrttisekoitus |
| Paloittele kasvikset ja höyrytä höyrykeitolla noin 5 minuuttia, kasvispalojen koosta riippuen. | |
| Valuta ylimääräinen vesi pois ja anna pinnan kuivahtaa hetki. Mausta kasvikset. | |
| Kaada kastike tasaisesti kasvisten päälle | |
| 1,000 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
| Ripottele pinnalle juustoraaste ja kuorruta höyrypaistolla 180°C:a noin 15 minuuttia. | |
| Tarjoa gratiini sellaisenaan salaatin kera tai kalan ja lihan lisäkkeenä, kokeile kasvisten joukossa myös perunalohkoja. | |
