Vihannestarhan viettelys

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 30,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
9,000 l Vesi
2,600 kg IsoMitta Bearnaise-kastike -ainekset
1,500 kg Margariini 60 %, laktoositon
0,750 kg Kananmuna
0,200 l Touch of Taste Kasvisfondi
Valmista IsoMitta Bearnaise-kastike pakkauksen ohjeen mukaan, sekoita joukkoon kananmunat ja mausta Touch of Taste Kasvisfondilla.
7,500 kg Kukkakaali
6,000 kg Kesäkurpitsa
3,750 kg Paprika, punainen
2,000 kg Sipuli
0,025 kg Yrttisekoitus
Paloittele kasvikset ja höyrytä höyrykeitolla noin 5 minuuttia, kasvispalojen koosta riippuen.
Valuta ylimääräinen vesi pois ja anna pinnan kuivahtaa hetki. Mausta kasvikset.
Kaada kastike tasaisesti kasvisten päälle
1,000 kg Juustoraasteseos, laktoositon
Ripottele pinnalle juustoraaste ja kuorruta höyrypaistolla 180°C:a noin 15 minuuttia.
Tarjoa gratiini sellaisenaan salaatin kera tai kalan ja lihan lisäkkeenä, kokeile kasvisten joukossa myös perunalohkoja.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »