Villisiankäristys
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 180 g
Määrä: 18,0 kg
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
| 0,649 l | Ruokaöljy |
| 3,060 kg | Sipuli, kuorittu |
| 10,200 kg | Villisiankäristys |
| Kuullota öljyssä kuutioitu sipuli ja lisää käristysliha. | |
| 4,636 l | Vesi |
| 0,371 kg | IsoMitta Ruskeakastikeainekset |
| Mittaa kattilaan vesi sekä IsoMitta Ruskeakastike -ainekset ja kuumenna. | |
| *Isoja määriä valmistaessa käytä osanestesuurustusmenetelmää. | |
| 0,093 kg | IsoMitta Lihaliemiainekset |
| 0,232 l | Touch of Taste Riistafondi |
| 0,185 kg | Siirappi |
| 0,019 kg | Mustapippuri, rouhittu |
| Lisää kastikkeeseen lihaliemiainekset, fondi, siirappi ja mausteet. | |
| Yhdistä kastike ja käristysliha. Kypsennä ja tarkista maku. | |
| *Voit maustaa kastikkeen nokareella smetanaa, se antaa käristykselle täyteläisyyttä. Tarjoile Villisiankäristys mustaherukka- tai puolukkahillokkeen sekä peruna-lanttumuhennoksen kanssa. | |
