Bong Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi 1L

Bong Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi 1L

Tuotenumero: 531660
Myyntierä: 1 L
EAN: 7322550047025
Saanto: 50 l

Allergeenit

Näytä kaikki

Ainesosat

Vesi, suola, tiiviste (sipuli, salottisipuli), sokeri, aromi, valkoviini, muunnettu perunatärkkelys, auringonkukkaöljy, säilöntäaine: kaliumsorbaatti. Laimennetun tuotteen suolapitoisuus on 0,28* - 0,47** - 0,70***%.

Annostelu

*Laimennus: 1 l fonditiivistettä ja 49 l vettä = 0,28 % suolapitoisuus
**Laimennus: 1 l fonditiivistettä ja 29 l vettä = 0,47 % suolapitoisuus.
***Laimennus: 1 l fonditiivistettä ja 19 l vettä = 0,70 % suolapitoisuus.
Fondia käytetään laimennettuna mausteeksi kaikenlaisiin ruokiin padoista, keitoista ja kastikkeista marinadeihin ja jauheliharuokiin.

Ravintosisältö

per 100 g
Energiaa 221 kJ / 52 kcal (kJ / kCal)
Rasvaa 1,2 g
  ‐ josta tyydyttynyttä 0,2 g
Hiilihydraattia 9,2 g
  ‐ josta sokereita 5,5 g
Ravintokuitua 0,6 g
Proteiinia 0,9 g
Suolaa 12,2 g

Valmistusohje

Fondia käytetään laimennettuna mausteeksi kaikenlaisiin ruokiin padoista, keitoista ja kastikkeista marinadeihin ja jauheliharuokiin.

1 l tiivistettyä fondia + 49 l nestettä: 50 l* laimennettua fondia
1 l tiivistettyä fondia + 29 l nestettä: 30 l** laimennettua fondia
1 l tiivistettyä fondia + 19 l nestettä: 20 l*** laimennettua fondia
Laimennetun tuotteen suolapitoisuus on 0,28* - 0,47** - 0,70***%.

Parasta ennen

12 kk tuotteen valmistuksesta

Säilytys

Säilytys: Voidaan säilyttää normaalissa huoneenlämmössä.

GB Foods Suomi tekee jatkuvasti tuotetutkimusta ja -kehitystä. Tämän vuoksi pakkauksen tuotetiedot voivat muuttua. Tarkistathan viimeisimmät ainesosatiedot, allergeenit ja ravintoarvot pakkauksesta ennen tuotteen valmistamista ja tarjoamista.

Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »