Ihanat majoneesireseptit – kokeile vaikka heti!

Useat suurtalouskeittiöt suosivat perinteikkäitä Chef René -maalaismajoneeseja – ja syystä! Ensiluokkaiset Chef René Täysmajoneesi 81 % ja Kevytmajoneesi on valmistettu aidoista raaka-aineista: tuoreista keltuaisista ja itse tehdystä sinapista.

Chef René -majoneesit maistuvat sellaisenaan mutta venyvät myös monenlaisiksi herkullisiksi resepteiksi. Täysmajoneesi 81 % ja Kevytmajoneesi maistuvat esimerkiksi dipeissä, kastikkeissa, kylmissä ja lämpimissä täytteissä, uuniperunan kaverina sekä leivonnassa.

Monenlaista maittavaa majoneeseista

Mitä tulee Chef René -majoneesien käyttömahdollisuuksiin, vain taivas ja mielikuvitus ovat rajana! Tuo ranskanperunoiden, vihannestikkujen tai muun pikkupurtavan kylkeen ihastuttavaa makeutta ja raikkautta appelsiinimajoneesin muodossa, tee lähtemätön vaikutus mehevällä paahtopaistilankkuleivällä, juhli kevään ja kesän vihreitä sävyjä ihanalla intialaisella hernekastikkeella, sukella metsäisten makujen siimekseen kantarellimajoneesilla, kokeile moneen sopivaa kesäkurpitsa-tzatzikia tai tarjoile sopivan tuhti mutta sitäkin makoisampi lammasburgeri. Tiesithän, että majoneesista saa loihdittua myös suussa sulavan mehevän mutakakun!

Julkaistu 21.06.2023

Makuasia 1/2023
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »