Parhaimmat majoneesireseptit

Helpon kesäruoan kruunaa majoneesi. Se sopii grilliruoan kaveriksi, burgerin väliin, savustetun kalan kera, salaatin kastikkeeksi ja moneen muuhun. Chef René Täysmajoneesi 81 % on täyteläisen pehmeä majoneesi, joka valmistetaan laadukkaista ja aidoista raaka-aineista. Tämän vuoksi majoneesi maistuu ihan sellaisenaankin, mutta maustamalla majoneesin saat sen sopimaan eri annoksiin. 

Majoneesireseptejä kesäsesonkiin

Ah, appelsiinimajoneesi – kesän raikkain, monipuolisin kastike. Tarjoa bataattiranskalaisten tai premium-hodareiden kera, grillikasvisten ja kalan kaverina tai hampparin välissä.

Piparjuurimajoneesi sopii erityisesti grillatun tai savustetun kalan kaveriksi, mutta käy myös mainiosti lihan kanssa. Raastettu tuore piparjuuri ja sitruuna tuovat sopivasti raikkautta grilliruokaan. 

Paahdettu paprika-juustomajoneesi sopii loistavasti burgerin väliin, juuresten dippailuun ja grillatulle kanalle. Kokeile myös paahtaa paprikat itse.

Tomaatti-avokadomajoneesi on keveämpi vaihtoehto kesän herkkuihin. Chef René Kevytmajoneesiin valmistettu kastike täydentää grillatut kasvikset, paahdetun kalan ja sopii myös dippailuun.

Chef Renén Täysmajoneesi kestää kuumennuksen, minkä ansiosta sitä voi käyttää esimerkiksi piirakoiden täytteeksi ja pohjaa mehevöittämään. Purjosipuli-majoneesipiiraan resepti kannattaa napata talteen. Maistuu sellaisenaan, mutta toimii hyvin erilaisten täytteiden pohjana. Lisää valmiin piirakan päälle ilmakuivattua kinkkua tai kylmäsavulohta ja viimeistele tuoreilla yrteillä.

Julkaistu 27.04.2021

Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »